Μεγάλη σύσκεψη στον ΠΑΟΚ υπό τον Ιβάν Σαββίδη - Τι γίνεται με τα μεταγραφικά

Ιβάν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©PAOK FC

Μεγάλη σύσκεψη στον ΠΑΟΚ υπό τον Ιβάν Σαββίδη - Τι γίνεται με τα μεταγραφικά

Μάνος Τσαλγατίδης 15:44 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 11.09.2024

Ο Ιβάν Σαββίδης που βρίσκεται στη Χαλκιδική και στο Πόρτο Καρράς, συγκάλεσε μεγάλη σύσκεψη σχετικά με ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του ντέρμπι για τη φετινή σεζόν, καθώς την Κυριακή (15/09, 20:30) φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Λίγες ώρες πριν την εν λόγω αναμέτρηση, Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε μεγάλη σύσκεψη σχετικά με ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτή παρευρίσκεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Τεχνικός Διευθυντής, Χρήστος Καρυπίδης, η Μαριά Γκοντζάροβα, ο Κυριάκος Κυριάκος και ο Κώστας Φωτιάδης από πλευράς διοίκησης.

Οπως είναι αναμενόμενο ένα από τα ζητήματα τα οποία θα συζητηθούν στη συγκεκριμένη συνάντηση, θα είναι κι αυτό των μεταγραφών για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως είναι γνωστό, ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα «σκανάρει» την αγορά, προσπαθώντας να βρει ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, για καλύψει μαζί με τον Τόμας Κεντζιόρα, τη θέση του δεξιού στόπερ. Εξ ου και η προσπάθεια να αποκτηθεί αρχικά ο Παντελής Χατζηδιάκος και στη συνέχεια ο Μάριους Βιετέσκα, με τις περιπτώσεις αμφότερες να μην προχωρούν.

Τις τελευταίες ώρες οι πρωταθλητές έχουν εντοπίσει στην αγορά μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο λόγος γίνεται για τον Ουμάρ Σολέ. Οι συζητήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή αφορούν είτε τον δανεισμό του, είτε ακόμα και την ελεύθερη μεταγραφή του Γάλλου, που δεν υπολογίζεται από τους Αυστριακούς.

Προφανώς ο χρόνος πιέζει, καθώς το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει το βράδυ της Τετάρτης (11/9), κι έτσι η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!