Ομάδα έκπληξη από την Τουρκία θέλει τον Ντεσπόντοφ – Κατέβασαν σημαία του ΠΑΟΚ στην πόλη του Βούλγαρου εξτρέμ (vid)

Ομάδα έκπληξη από την Τουρκία θέλει τον Ντεσπόντοφ – Κατέβασαν σημαία του ΠΑΟΚ στην πόλη του Βούλγαρου εξτρέμ (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 17:25 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 03.06.2024

Μετά τη Μπεσίκτας και η νεοφώτιστη Εγιούπσπορ έχει βάλει στο μάτι τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Οι Τούρκοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν συνεχόμενα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μπεσίκτας να έχει στη λίστα της τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Οι γείτονες, μάλιστα, έγραψαν ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του τουρκικού συλλόγου είχαν συνάντηση με τον Ρουμάνο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα με τον Λουτσέσκου, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι υποστήριξαν ότι η Μπεσίκτας έχει στη μεταγραφική της λίστα και τον διεθνή Βούλγαρο εξτρέμ Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο 27χρονος Ντεσπόντοφ μέτρησε στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ 47 αγώνες με 13 γκολ και 13 ασίστ. Μία εξαιρετική χρονιά κι ασφαλώς ο ρόλος του ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ντεσπόντοφ, όμως, φαίνεται ότι δεν είναι στη λίστα μόνο της Μπεσίκτας. Σε ρεπορτάζ στο πρακτορείο «Anadolu», με την επισήμανση «αποκλειστικό», γράφτηκε ότι και η Εγιούπσπορ θέλει τον Ντεσπόντοφ.

Η συγκεκριμένη ομάδα είναι νεοφώτιστη. Έχει στον πάγκο τον παλαίμαχο διεθνή Τούρκο Αρντά Τουράν, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα σε Γαλατασαράι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Η Εγιούπσπορ στη δεύτερη κατηγορία τερμάτισε πρώτη και πήρε την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία. Ιδρύθηκε το 1919 και έδρα της είναι η Κωνσταντινούπολη, αλλά αγωνίζεται σε μικρό γήπεδο και βρίσκεται στη σκιά των τριών μεγάλων Γαλατά, Φενέρ και Μπεσίκτας.

Κατέβασαν σημαία

Στη Βουλγαρία, παράλληλα, σημειώθηκε ένα περίεργο περιστατικό. Στην πόλη Κρέσνα, όπου γεννήθηκε ο Ντεσπόντοφ, υπάρχουν σε αρκετά σημεία σημαίες του ΠΑΟΚ. Η πόλη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα κι ένας από τους λόγους που επέλεξε να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο 27χρονος παίκτης είναι για να βρίσκεται κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Τα ξημερώματα, λοιπόν, άγνωστοι πλησίασαν το σημείο, όπου υπήρχε σημαία του ΠΑΟΚ, την κατέβασαν και την πήραν μαζί τους.

Δείτε το βίντεο