«Αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ ο Ζιγκό»

Ο Σαμουέλ Ζιγκό - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ ο Ζιγκό»

Sportal newsroom 08:44 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 12.08.2024

Αρνητική φαίνεται πως ήταν η απάντηση του Σαμουέλ Ζιγκό στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά προκειμένου να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό και να καλύψει το αριθμητικό κενό που αφήνει η πώληση του Νιγηριανού στόπερ, Έκονγκ. Ψηλά στη λίστα του ήταν ο 30χρονος στόπερ της Μαρσέιγ Σαμουέλ Ζιγκό, αφήνοντας στην άκρη αυτή του Βάνια Ντρκούσιτς που όλα δείχνουν πως καταλήγει στην Ζενίτ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της L’Equipe, Mathieu Grégoire, o Zιγκό αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ.

«Η Μαρσέιγ από αύριο επιστρέφει στη μεταγραφική περίοδο, ο Ζιγκό επίσης αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ», αναφέρει στο χαρακτηριστικό tweet του.

Ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός μετακόμισε από την Σπαρτάκ Μόσχας στην Μαρσέιγ το 2022 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 66 συμμετοχές με πέντε γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ζιγκό αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια στη Ligue 1 μετρώντας 3 γκολ, ενώ κατέγραψε και 10 ευρωπαϊκές συμμετοχές σε Europa League και προκριματικά Champions League.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, η ιστοσελίδα «Lamarseillaise.fr» σε δημοσίευμα της για τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, αναφέρθηκε στο θέμα του Ζιγκό, με το συντάκτη να τονίζει ότι απέρριψε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!