«Φεύγει ξανά από τον ΠΑΟΚ ο Κουαλιάτα και οδεύει ως δανεικός στη Σεντράλ Κόρδοβα»

Νίκολας Κουαλιάτα

i

Νίκολας Κουαλιάτα/©intime

«Φεύγει ξανά από τον ΠΑΟΚ ο Κουαλιάτα και οδεύει ως δανεικός στη Σεντράλ Κόρδοβα»

Sportal newsroom 08:54 - 23.07.2024

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο Νίκο Κουαλιάτα αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς στην Σεντράλ Κόρδοβα.

Μία νέα ευκαιρία για να εκκινήσει την καριέρα του ξανά έχει ο Νίκο Κουαλιάτα, μιας και στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ. Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο ο εξτρέμ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να φορέσει σύντομα τη φανέλα της Σεντράλ Κόρδοβα.

Ο Σέσαρ Λουίς Μέρλο αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και η Σεντράλ Κόρδοβα ήταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα και τελικά έφτασαν σε συμφωνία για δανεισμό του Ουρουγουανού με οψιόν αγοράς. Ετσι, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται την Τρίτη (23/07) να μεταβεί στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε αυτός θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος δανεισμός για τον Κουαλιάτα, καθώς τη σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την Κουϊάμπα. Εκεί κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές, ενώ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τους Γουόντερερς της Ουρουγουάης έναντι ενός ποσού που έφτανε τα 1.800.000 ευρώ.

Η Σεντράλ Κόρδοβα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν πόντους,