«Η Ναϊμέγκεν απέκτησε τον Δαρέλα από τον ΠΑΟΚ»

Αργύρης Δαρέλας

i

PrtScr

«Η Ναϊμέγκεν απέκτησε τον Δαρέλα από τον ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας 13:58 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 06.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ολλανδία, η Ναϊμέγκεν έκανε δικό της τον 21χρονο μέσο Αργύρη Δαρέλα από τον ΠΑΟΚ.

Η Ναϊμέγκεν πρόκειται να ενισχυθεί με τον Έλληνα επιθετικό Αργύρη Δαρέλα, ο οποίος άνηκε στον ΠΑΟΚ κι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για αρκετά χρόνια στην ομάδα που τερμάτισε στην έκτη θέση την περυσινή σεζόν στην Eredivisie.

Ο Δαρέλας είναι ένας επιθετικός που μπορεί να παίξει τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα. Έχει παίξει ήδη επτά φορές με την Ελλάδα U21, αλλά δεν έχει σκοράρει ακόμα. Στον ΠΑΟΚ Β, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε έντεκα γκολ και εννέα ασίστ σε 43 αγώνες. Είχε μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο.

Επιπλέον, έπαιξε στο UEFA Youth League και είναι ένας παίκτης που η Ναϊμέγκεν είχε βάλει από πέρυσι στην ατζέντα της, αλλά τελικά, σύμφωνα με τους Ολλανδούς κατάφερε να τον κάνει δικό της αυτό το καλοκαίρι.

Από αυτό το «deal», οι «ασπρόμαυροι» θα κρατήσουν ένα ποσοστό 20% με 25%, κατά τη συνήθη τακτική του τα τελευταία χρόνια.

Η πορεία του Δαρέλα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη και συνεχίστηκε από μια γεμάτη σεζόν στην ανδρική ομάδα του σωματείου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος β' κατηγορίας παράλληλα με μια εξαιρετική χρονιά στην Κ-16 της μικτής ομάδος ΕΠΣ Έβρου καθώς και από την προεπιλογή των Εθνικών Ομάδων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!