«Η Σεβίλλη θέλει να μπει σφήνα για τον Ντρκούσιτς που θέλει ο ΠΑΟΚ»

Βάνια Ντρκούσιτς - Φωτ. IMAGO

i

©IMAGO

«Η Σεβίλλη θέλει να μπει σφήνα για τον Ντρκούσιτς που θέλει ο ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας 13:26 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 06.08.2024

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να τα έχει βρει σε όλα με τον Βάνια Ντρκούσιτς, ωστόσο η Σεβίλλη θέλει να μπει σφήνα στην υπόθεση για να τον αποκτήσει, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει εδώ κι αρκετό διάστημα το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βάνια Ντρκούσιτς. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προχώρησε τις συζητήσεις με τον διεθνή Σλοβένο στόπερ της Σότσι και τα έχει βρει σε όλα μαζί του.

Ο 24χρονος στόπερ έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του ύψους 4.5 εκατ. ευρώ, ωστόσο η ομάδα από την Ρωσία θα τον παραχωρούσε και με ένα ποσό κοντά στα 3.5 εκατ. ευρώ. Με την Σότσι έχει πραγματοποιήσει 66 εμφανίσεις πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα και μοιράζοντας και δύο ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να βρεθεί πιο κοντά στ' αστέρια
CHAMPIONS LEAGUE

09:34 - 06.08.2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να βρεθεί πιο κοντά στ' αστέρια

Ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος στις 20:00 με την Μάλμε για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με την ομάδα του Λουτσέσκου να θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ στάδιο για τον ΠΑΟΚ, στην Ισπανία δίνουν νέα στοιχεία, λέγοντας πως η Σεβίλλη θέλει να μπει σφήνα στην υπόθεση. Μάλιστα, όπως τονίζεται οι Ανδαλουσιανοί γνωρίζουν ότι η ομάδα του Λουτσέσκου έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον του Ντρκούσιτς, λέγοντας πως μπορεί να πειστεί από το πρότζεκτ των Ισπανών.

«Ο Βάνια Ντρκούσιτς γνωρίζει το άλμα στην καριέρα του που θα σήμαινε η άφιξή του στη Σεβίλλη σε αυτή τη μεταγραφική αγορά. Ο παίκτης έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα την επιλογή της ομάδας της Σεβίλλης , ωστόσο, οι Ανδαλουσιανοί δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που ζητήθηκαν από το περιβάλλον του παίκτη. Αν η Σεβίλλη θέλει τον παίκτη, θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαπραγματεύσεις.

Ενώ συμβαίνει αυτό, ο παίκτης βιάζεται όλο και περισσότερο να επιλέξει έναν τελικό προορισμό και αναμένεται ότι τις επόμενες εβδομάδες όλα θα καταλήξουν να λυθούν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της «lacolinadenervion» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σεβίλλης.

Για το ενδιαφέρον της Σεβίλλης, είχε μιλήσει πριν από μερικές ημέρες ο μάνατζερ του παίκτη και είχε δηλώσει ότι: «Η Σεβίλλη είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όπως και ο ΠΑΟΚ. Τώρα δεν θα έδινα προτεραιότητα σε καμία ομάδα. Όλα εξαρτώνται από τους δύο συλλόγους και το αν θα τα βρουν μεταξύ τους, από τον ρόλο που θα έχει ο Βάνια στη νέα του ομάδα. Υπάρχουν πολλές παράμετροι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!