Fotomac: «ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για Κόλεϊ»

Ομάρ Κόλεϊ - Φωτ. IMAGO

Fotomac: «ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για Κόλεϊ»

Sportal newsroom 11:02 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 26.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον Ομάρ Κόλεϊ, με τον Γκαμπονέζο στόπερ να είναι θετικός στη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους».

Τον Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας συνεχίζουν να βάζουν στην λίστα του ΠΑΟΚ αναφορές από την Τουρκία. Αυτή τη φορά το τούρκικο Fotomac, αναφέρει ότι διαπραγματεύσεις των «ασπρόμαυρων» με τους «μαυραετούς» βρίσκονται σε κάλο δρόμο, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν τις συζητήσεις με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι ο 31χρονος Γκαμπονέζος στόπερ είναι θετικός στη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη και πλέον όλα εξαρτώνται από τις συζητήσεις των δύο ομάδων, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο παίκτης να ενταχθεί στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το συμβόλαιο του Κόλεϊ, ο οποίος προορίζεται ως αντικαταστάτης του Κουλιεράκη, με την Μπεσίκτας τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ έχει απολαβές που φτάνουν 2.300.000 ευρώ ετησίως με τους «αετούς».

Ο 31χρονος αμυντικός φοράει τη φανέλα της Μπεσίκτας από τον Φεβρουάριο του 2023, όταν τον απέκτησε αντί 2,3 εκατομμύρια ευρώ από τη Σαμπντόρια. Στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα της Γκενκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!