«Μια ανάσα από τον Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ»

Ομάρ Κόλεϊ

«Μια ανάσα από τον Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας 11:26 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 29.08.2024

Σύμφωνα με tweet του Νικολό Σίρα, ο Ομάρ Κόλεϊ προβάρει τα «ασπρόμαυρα» μιας και η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι τελειωμένη.

Για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Κόλεϊ έγραφαν πριν από μερικές ημέρες στην Τουρκία. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα έχει βρει σε όλα με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό από την Γκάμπια και το μόνο που μένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Μπεσίκτας.

Αυτή τη φορά, ο έγκυρος Νικολό Σίρα, αναφέρει σε tweet του στον προσωπικό του λογαριασμό ότι ο Ομάρ Κόλεϊ προβάρει τα «ασπρόμαυρα» μιας και η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι τελειωμένη.

Οι Τούρκοι είχαν αποκαλύψει μάλιστα ότι ο Δικέφαλος προσφέρει συμβόλαιο 1,2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στον Κόλεϊ, ενώ το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ενός χρόνου με επιλογή ανανέωσης για ακόμα έναν. Ωστόσο επειδή στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ο ΠΑΟΚ ζητά από την Μπεσίκτας να του καταβάλλει τη διαφορά ως αποζημίωση.

Ο Κόλεϊ είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός με σημαντική θητεία στη Serie A, καθώς έχει γράψει 136 συμμετοχές με τη Σαμπντόρια, ενώ και το πέρασμα του από το Βέλγιο και την Γκενκ ήταν πετυχημένο, αφού με την εν λόγω ομάδα είχε 95 εμφανίσεις.

Ο 31χρονος αμυντικός φοράει τη φανέλα της Μπεσίκτας από τον Φεβρουάριο του 2023, όταν τον απέκτησε αντί 2,3 εκατομμύρια ευρώ από τη Σαμπντόρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!