Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του

Sportal newsroom 08:51 - 24.07.2024

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του απέναντι στην Μπάνια Λούκα.

Ημέρα Ευρώπης είναι η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπει πρώτη στη «μάχη» (20:30) και θα υποδεχτεί στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Δικέφαλος λοιπόν θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό, αλλά και για την εξασφάλιση της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αφού αν προκριθεί στην επόμενη φάση, τότε θα έχει μια σίγουρη θέση στη League Phase του Conference League.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με απουσίες και τραυματισμούς, κάτι που σημαίνει ότι είναι... πάνοπλος για το σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη η Μπάνια Λούκα δεν έχει στόχο να πέσει... δίχως μάχη. Η Πρωταθλήτρια Βοσνίας για να φτάσει στον 2ο προκριματικό γύρο απέκλεισε την αλβανική Εγκνάτια με συνολικό σκορ 4-2. Με δύο απουσίες θα έρθει στην Τούμπα ο Μπάνια Λούκα, με τους Ντίνο Σκορούπ και Άλεξ Πίχλερ να είναι εκτός αποστολής.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Kωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

Μπάνια Λούκα (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Κβρζιτς, Μάιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Γκράχοβατς, Βράνιες, Χρέλια, Σάβιτς, Βούκοβιτς, Λούκιτς