«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Πουέρτα της Λεβερκούζεν»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Πουέρτα της Λεβερκούζεν»

Sportal newsroom 19:13 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 11.08.2024

Δημοσίευμα από την Κολομβία θέλει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 21χρονου μέσου της Λεβερκούζεν, Γκουστάβο Πουέρτα.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ και μπαίνει σε φουλ ρυθμούς σιγά σιγά, αφού πέρα από τα ευρωπαϊκά προκριματικά, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει, έρχεται και η ώρα της Stoiximan Super League, της οποίας η σέντρα θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/08).

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν «τρέχει» παράλληλα και το κομμάτι των μεταγραφών. Και σύμφωνα με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο, Πίπε Σιέρα, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Θεσσαλονικείς είναι αυτή του Γκουστάβο Πουέρτα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα social media ο Σιέρα, η Λεβερκούζεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 21χρονο μέσο με τη μορφή δανεισμού και δύο ομάδες που είναι στο κόλπο για την απόκτηση του είναι ο ΠΑΟΚ και η Μπλάκμπερν.

Οι «ασπιρίνες» αγόρασαν τα δικαιώματα του Πουέρτα από την Μπογκοτά το περασμένο καλοκαίρι έναντι 2 εκατ. ευρώ. Ο 21χρονος άσος κατέγραψε 10 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!