Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με την Μπάνια Λούκα

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με την Μπάνια Λούκα

Sportal newsroom 19:22 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 24.07.2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους παίκτες που είχε πιο έτοιμους στην προετοιμασία για την μάχη με την Μπάνια Λούκα. Βασικοί Εκόνγκ και Μουργκ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι γεγονός.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ρίσκαρε και στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League επέλεξε τους παίκτες που έκρινε ότι είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά.

Έτσι, στο κέντρο της άμυνας έχει τον Εκόνγκ που ήταν παρών από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία κι όχι τον Κεντζιόρα, ενώ πίσω από τον Μπράντον Τόμας θα παίξει ο Μουργκ, αφού ο Κωνσταντέλιας λόγω τραυματισμού μπήκε πιο αργά.

Βασικός είναι και ο Ντεσπόντοφ, αφού ο Ζίβκοβιτς είχε άδεια εξαιτίας του Euro μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Στο τέρμα, λοιπόν, θα είναι ο Κοτάρσκι, δεξί μπακ ο Σάστρε κι αριστερό ο Μπάμπα. Δίπλα στον Εκόνγκ θα παίξει ο Κουλιεράκης.

Στα χαφ θα είναι οι Οζντόεφ, Σβαμπ, αφού ο Καμαρά κρίθηκε ότι δεν είναι στο 100%, σε ό,τι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο Λουτσέσκου.

Δεξιά στην επίθεση θα παίξει ο Ντεσπόντοφ, αριστερά ο Τάισον και ο Μουργκ θα είναι πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Δείτε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Τσιφτσής, Ότο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Καμαρά, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί η ομάδα της Βοσνίας.

Ο τεχνικός Μλάντεν Ζίζοβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος από το δεύτερο παιχνίδι με την Εγκνάτια στην Αλβανία, έχει τον Σισκόφσκι στο τέρμα, δεξί μπακ θα είναι ο Κβρζιτς, αριστερά ο Ερέρα και στόπερ οι Καρολίνα, Μάιγερς. Στα χαφ θα παίξουν οι Σκόρουπ, Γκράχοβατς.

Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Κουλασίν, αριστερά ο Βούκοβιτς και ο Σάβιτς θα είναι δεκάρι πίσω από τον Λούκιτς.

Η ενδεκάδα και η διάταξη των φιλοξενούμενων