Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λύρατζη στη Ναϊμέγκεν ο ΠΑΟΚ
i

©intime

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λύρατζη στη Ναϊμέγκεν ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Χούπης • 23:03 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 02.09.2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι ο Λευτέρης Λύρατζης την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Ναϊμέγκεν.

Στην Ολλανδία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Λύρατζης. Πιο αναλυτικά, ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι ο 24χρονος δεξιός μπακ θα φορέσει τη φανέλα της Ναϊμέγκεν με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη χρονιά.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποτελεί «παιδί» του Δικεφάλου, αφού έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Με την πρώτη ομάδα ο Λύρατζης έχει 64 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Στη Ναϊμέγκεν ο Λύρατζης. H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λευτέρη Λύρατζη στη Ναϊμέγκεν, μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2024-25».

Ο 24χρονος δεξιός μπακ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου κι έκανε προπονήσεις με τη β’ ομάδα. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο είναι έως το 2026. Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, μάλιστα η Ναϊμέγκεν βρήκε τον αντικατάστατη του Φαν Ρόι, ο οποίος αποχώρησε για την Τβέντε, που είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ των ολλανδικών ΜΜΕ: «Η Ναϊμέγκεν βρίσκει τον αντικαταστάτη του Φαν Ρόι στην Ελλάδα.

Η Ναϊμέγκεν βρήκε τον διάδοχο του Μπαρτ φαν Ρόι, ο οποίος έφυγε για την Τβέντε. Ο Λευτέρης Λύρατζης (24 ετών) έρχεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας δεξιός μπακ είχε έλλειψη προοπτικών στον σύλλογο κι έκανε προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Όταν ολοκληρώθηκε η πώληση του Φαν Ρόι στην Τβέντε πριν από δύο εβδομάδες, η Ναϊμέγκεν ανέλαβε δράση για να προσελκύσει αντικαταστάτη.

Ο σύλλογος ερεύνησε αρκετές περιπτώσεις και η Ελλάδα ήταν η νικήτρια. Ο Λύρατζης ήταν δεσμευμένος με τον ΠΑΟΚ για δύο ακόμα χρόνια, αλλά του επέτρεψαν να φύγει από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Λύρατζης ξεκίνησε στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε συνολικά 64 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα, μεταξύ των οποίων και στο Europa League κόντρα στην Αϊντχόφεν το 2020. Η εξέλιξή του χάρισε στον Λύρατζη ένα ντεμπούτο στην ελληνική ομάδα το 2022. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης δανεικός για έξι μήνες.

Παίκτη από τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, φέρνει για δεύτερη φορά φέτος η Ναϊμέγκεν, μετά τον Αργύρη Δαρέλα».