«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σπάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τσάλοφ»

Φέντορ Τσάλοφ - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σπάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τσάλοφ»

Δημήτρης Χούπης 09:51 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 13.08.2024

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να σπάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Φεντόρ Τσάλοφ από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν με τον Φεντόρ Τσάλοφ να είναι ένα από τα ονόματα που τον απασχολεί για την κορυφή της επίθεσης. Ο Ρώσος επιθετικός έχει συνδεθεί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την οποία μάλιστα λέγεται πως έχει συμφωνήσει.

Ένα νέο δημοσίευμα από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ήρθε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του 26χρονου φορ. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Δικέφαλος αναμένεται να σπάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που του έχει βάλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ωστόσο δεν αναφέρει το ποσό, το οποίο θα βγάλει από τα ταμεία του ο ΠΑΟΚ. Ένα παλαιότερο δημοσίευμα από τη Ρωσία πάντως υποστήριξε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν ένα ποσό γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο συν 300.000 ευρώ μπόνους.

Το δημοσίευμα του Ρομάνο όμως κάνει λόγο και για ενδιαφέρον μιας ισπανικής ομάδας. Ο λόγος γίνεται για τη Σεβίλλη, η οποία όμως δεν πλήρωσε το buy out του Ρώσου και ακόμα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση προς την ομάδα της Μόσχας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τσάλοφ κατέγραψε 41 συμμετοχές με 16 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας από τη Ρωσία έχει σκοράρει 89 γκολ σε 262 συμμετοχές.