Ο ΠΑΟΚ άφησε λουλούδια στη μνήμη του οπαδού που σκοτώθηκε στο νερόμυλο στη  Λιβαδειά

Ο ΠΑΟΚ άφησε λουλούδια στη μνήμη του οπαδού που σκοτώθηκε στο νερόμυλο στη Λιβαδειά

Sportal newsroom 13:14 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 06.10.2024

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλαθλο στη Λειβαδιά και η αποστολή των «ασπρόμαυρων» άφησε λουλούδια στο σημείο που ο 24χρονος φίλος του «Δικεφάλου του Βορρά» σκοτώθηκε το 2017.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό στις 20:30, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το ετήσιο μνημόσυνο στα Τέμπη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επισκέφτηκε στο σημείο που έχασε άδικα τη ζωή του ο Χρήστος Μπακόλας στη Λειβαδιά, ενόψει και του αγώνα με την τοπική ομάδα.

Η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Χρήστο Καρυπίδη και Γιώργο Θεοδωρίδη, βρέθηκαν στο σημείο και άφησαν μερικά λουλούδια στη μνήμη του Χρήστου, ενώ τελέστηκε και μνημόσυνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο φίλος του ΠΑΟΚ, Χρήστος είχε χάσει την ζωή του στους νερόμυλους στην περιοχή των πηγών της Κρύας της Λειβαδιάς τον Αύγουστο του 2017 και στο σημείο, όπου… κόπηκε το νήμα της ζωής του, έχει στηθεί μνημείο.

Ο νεαρός άντρας από τη Χαλκιδική, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να παρακολουθήσει το ματς, έχασε άδοξα τη ζωή του μπροστά στα μάτια των φίλων του. Ο 24χρονος που σκοτώθηκε ονομαζόταν Χρήστος Μπακόλας και ο θάνατος του προκλήθηκε καθώς έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι προσπαθώντας να σκαρφαλώσει στον νερόμυλο στην περιοχή των πηγών της Κρύας,

Ο θάνατος του νεαρού οπαδού ήταν ακαριαίος όπως διαπίστωσαν οι διασώστες που έσπευσαν στην περιοχή.