«ΠΑΟΚ και Μπενφίκα τα βρήκαν στα δύο εκατ. ευρώ για Μεϊτέ»

Μεϊτέ

i

©Intime

«ΠΑΟΚ και Μπενφίκα τα βρήκαν στα δύο εκατ. ευρώ για Μεϊτέ»

Κώστας Τόπας 09:55 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 03.06.2024

Δημοσίευμα της «Record» αναφέρει πως ΠΑΟΚ και Μπενφίκα τα βρήκαν στα δύο εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου ο Σουαλιό Μεϊτέ να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τα «ασπρόμαυρα».

Ο Σουαλιό Μεϊτέ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ως μία από τις βασικές επιλογές της ομάδας στον σχεδιασμό της περσινής σεζόν και δικαίωσε απόλυτα τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς με 42 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ, ήταν ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες του. 

Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα για έναν χρόνο και στην συμφωνία μπήκε οψιόν αγοράς, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, για το 70% των δικαιωμάτων του. Πριν από μερικές εβδομάδες, στην Πορτογαλία έκαναν λόγο πως οι απαιτήσεις των «αετών» μπορεί να πέσει στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του Μεϊτέ.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα της «Record», αναφέρει πως οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα δύο εκατομμύρια ευρώ και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι ανακοινώσεις, προκειμένου ο 30χρονος να συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα» και τη νέα σεζόν.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Μεϊτέ έχει μείνει στο γήπεδο για 2745 αγωνιστικά λεπτά έχοντας καταφέρει 142 κλεψίματα της μπάλας από τους αντιπάλους, ενώ έχει 487 σωστές μεταβιβάσεις σε αυτά τα 39 ματς.