Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο στο Europa League

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

©Intime

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο στο Europa League

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:06 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 22.08.2024

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σάμροκ Ρόβερς το βράδυ της Πέμπτης (22/8, 20:30, NovaSports Prime) στην Τούμπα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Μάλμε και να εξασφαλίσει την είσοδό του στο Europa League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στην Τούμπα την Σάμροκ Ρόβερς το βράδυ της Πέμπτης (22/8, 20:30, NovasportsPrime) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Ο στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε μετά από τα δυο παιχνίδια. Πρέπει αρχικά να παλέψουμε με τους εαυτούς μας και μετά με τον αντίπαλο. Να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα και στην συνέχεια να πάμε στην Ιρλανδία για το δεύτερο βήμα», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αποψινής αναμέτρησης.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου (22:00) στο Δουβλίνο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ .

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!