«Τρεις αραβικές ομάδες θέλουν τον Εκόνγκ»

«Τρεις αραβικές ομάδες θέλουν τον Εκόνγκ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:49 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 30.07.2024

Σύμφωνα με ρεπόρτερ από την Αφρική ο στόπερ του ΠΑΟΚ Τρόοστ Εκόνγκ είναι στη λίστα τριών ομάδων από τη Σαουδική Αραβία.

Νέα σενάρια για Σαουδική Αραβία και Τρόοστ Εκόνγκ.

Ο Αφρικανός ρεπόρτερ Ολουβασίνα Οκελέγι υποστήριξε ότι τρεις σύλλογοι από την Σαουδική Αραβία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον αρχηγό της εθνικής Νιγηρίας και στόπερ του ΠΑΟΚ Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

Στο δημοσίευμά του ο Αφρικανός ρεπόρτερ, αναφέρει επίσης ότι ο 30χρονος αμυντικός ήταν εντυπωσιακός στην προετοιμασία με τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Εκόνγκ, ο οποίος ήταν ο MVP του περασμένου Κόπα Άφρικα γύρισε τραυματίας στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο κι έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Στην πορεία υπήρχαν αναφορές για κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Δεν προέκυψε κάτι με το τέλος του πρωταθλήματος και ο Εκόνγκ πήγε στη προετοιμασία και στο πρώτο επίσημο ματς σκόραρε κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Σε περίπτωση που έρθει πρόταση από το εξωτερικό και ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις.

Να θυμίσουμε ότι ο Εκόνγκ είναι στην αποστολή για την αυριανή ρεβάνς στη Βοσνία κι όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει. Ο Ραζβάν Λουτσέκου έχει στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.