Ο Ικάρντι προπονήθηκε και υπολογίζεται για τον ΠΑΟΚ, εκτός ο Ζίγες – Τελικό Europa League θέλουν οι Τούρκοι!

Ο Ικάρντι προπονήθηκε και υπολογίζεται για τον ΠΑΟΚ, εκτός ο Ζίγες – Τελικό Europa League θέλουν οι Τούρκοι!

Γιώργος Σακελλαρίου 00:02 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 24.09.2024

Ο Μάουρο Ικάρντι γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι και ο Ζίγες.

Η Γαλατασαράι ολοκλήρωσε την προτελευταία προπόνησή της πριν την πρεμιέρα στο Europa League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος θα έχει απέναντί του, σπουδαίους παίκτες όπως ο Οσίμεν, ο Μέρτενς, ο Σάρα και ο Τορέιρα στα χαφ. Από την ενημέρωση της τουρκικής ομάδας προκύπτει ότι στη διάθεση του τεχνικού Οκάν Μπουρούκ θα είναι ο Αργεντινός σούπερ σταρ Μάουρο Ικάρντι. Αντίθετα, εκτός θα είναι ο Μαροκινός Ζίγες, ο οποίος έκανε θεραπεία. Η Γαλατά θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μπουρούκ θα δώσει και συνέντευξη Τύπου.

Στην ενημέρωση της Γαλατά αναφέρεται: «Η ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλατασαράι ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του UEFA Europa League με προπόνηση στο Florya Metin Oktay Facilities.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση με την μπάλα και συνεχίστηκε με πάσες σε τρία γκρουπ. Η προπόνηση, υπό τη διαχείριση του προπονητή μας Οκάν Μπουρούκ, ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ο Χακίμ Ζίγεχ συνέχισε εκτός ομάδας, συνοδευόμενος από έναν φυσιοθεραπευτή και ειδικό αθλητικής αποκατάστασης.

Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Florya Metin Oktay Facilities. Τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης θα είναι ανοιχτά στον Τύπο. Πριν την προπόνηση ο προπονητής μας Οκάν Μπουρούκ και ένας παίκτης μας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 17.00.

Η προπόνηση του αντιπάλου μας ΠΑΟΚ, τα πρώτα 15 λεπτά της οποίας θα είναι ανοιχτή στον Τύπο, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10.00 και η συνέντευξη Τύπου στο Αθλητικό Συγκρότημα Ali Sami Yen RAMS Park στις 20.00 TSI».

«Τελικό Europa League»

Στη Γαλατά, πάντως, έχουν μεγάλες βλέψεις για τη διοργάνωση. Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να μπουν στους ομίλους του Champions League, αφού αποκλείστηκαν από τη Γιουνγκ Μπόις, αλλά το μέλος του ΔΣ Ιμπραχίμ Χατίπογλου τόνισε ότι στόχος πλέον είναι ο τελικός του Europa League:

Ο διαιτητής του Γαλατά – ΠΑΟΚ εξόργισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και σφύριξε νίκη ελληνικής ομάδας στην Πόλη!
EUROPA LEAGUE

18:03 - 23.09.2024

Ο διαιτητής του Γαλατά – ΠΑΟΚ εξόργισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και σφύριξε νίκη ελληνικής ομάδας στην Πόλη!

Ο Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντες, που θα διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι έχει έρθει σε ρήξη με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν παρών στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φενέρ.

«Η Ευρώπη είναι διαφορετικό πράγμα για εμάς. Ο ιδρυτικός μας σκοπός είναι να νικήσουμε μη τουρκικές ομάδες. Η μόνη μας συγκέντρωση μετά το ντέρμπι με τη Φενέρ είναι η Ευρώπη. Η ομάδα μας είχε ρεπό την Κυριακή. Οι παίκτες ξεκουράστηκαν και διασκέδασαν. Ξεκινώντας από τη σημερινή προπόνηση, είμαστε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το Europa League. Στόχος μας είναι να παίξουμε στον τελικό του Europa League».