Απίθανη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Ο Ιβάν Σαββίδης έπεισε τον Κωνσταντέλια να μείνει και ν' απαρνηθεί τη Σάλτσμπουργκ!

Απίθανη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Ο Ιβάν Σαββίδης έπεισε τον Κωνσταντέλια να μείνει και ν' απαρνηθεί τη Σάλτσμπουργκ!

Μάνος Τσαλγατίδης 21:10 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 08.06.2024

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης στη συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον έπεισε να μείνει στην Τούμπα και ν' απαρνηθεί τη Σάλτσμπουργκ.

Σάλτσμπουργκ τέλος! Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε την πρόθεση να πουλήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η αυστριακή ομάδα με τον κολοσσό της Red Bull από πίσω πρόσφερε 17,5 εκατ. ευρώ για το διαμάντι του ΠΑΟΚ, συν 17,5% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε διάθεση ν' αποδεχθεί τη μεταγραφή. Ήταν θετικός και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θεωρούσε ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο, για μία ομάδα που έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια, προωθεί νέα παιδιά και ουσιαστικά αποτελεί σκαλοπάτι για τους κορυφαίους συλλόγους

Τα χρήματα ήταν καλά, ο Κωνσταντέλιας θα γινόταν η ακριβότερη πώληση του ΠΑΟΚ, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης δεν έδειξε να συγκινείται. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο μήνυμά του προς τον κόσμο τόνισε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να μπει η ομάδα στο Champions League.

Για την μεταγραφή του Κωνσταντέλια στη Σάλτσμπουργκ, λοιπόν, είχαμε τονίσει ότι εκκρεμεί μία τελευταία συζήτηση του Σαββίδη με τον παίκτη.

Και αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει και τον τρόπο και τη διάθεση και την προσωπικότητα για να πετύχει τον στόχο του. Μίλησε με τον Κωνσταντέλια και τον έπεισε με όσα του είπε ν' απαρνηθεί τη Σάλτσμπουργκ.

Ο Κωνσταντέλιας δεν πωλείται! Κι αυτή είναι κοινή απόφαση. Του μεγαλομετόχου και του παίκτη. Αν στη συνέχεια έρθει μία πολύ μεγαλύτερη πρόταση, από σπουδαίο σύλλογο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενδεχομένως πολλά ν' αλλάξουν.

Αλλά αυτή τη στιγμή ο Κωνσταντέλιας, παραμένει κάτοικος Τούμπας.

Σε κάθε περίπτωση, μετά τη συνομιλία Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και να μην πωληθεί ο παίκτης!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα ενημέρωσε ήδη τη Σάλτσμπουργκ πως ο παίκτης δεν παραχωρείται!

Το Sportal σας είχε ενημερώσει πως η υπόθεση Κωνσταντέλια θα περνούσε από τα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, που θα μιλούσε με τον νεαρό προκειμένου να δει τις σκέψεις του αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε όμορφο κλίμα κι αποφάσισαν από κοινού πως ο παίκτης θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και πως δεν θα αποχωρήσει κάνοντας τη ανατροπή της χρονιάς!

Η Σάλτσμπουργκ επέμενε επί 1,5 χρόνο, βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφορές της, σπάζοντας τα ρεκόρ της, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είχε πολύ πολύ σωστή προσέγγιση στο όλο θέμα, χωρίς ποτέ να παρακάμψει τον Δικέφαλο.