Τελείωσε και τυπικά από την Ντιναμό Κιέβου και γίνεται παίκτης του ΠΑΟΚ ο Κετζιόρα

Τελείωσε και τυπικά από την Ντιναμό Κιέβου και γίνεται παίκτης του ΠΑΟΚ ο Κετζιόρα

Sportal newsroom 22:34 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:42 - 11.07.2024

Ο Τόμας Κεντζιόρα και τυπικά θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Κεντζιόρα τυπικά θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος Πολωνός αμυντικός, ο οποίος είναι παρών και στην προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου.

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 10.07.2024

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο παίκτης είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ κι απέμενε να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν με τους Ουκρανούς και αυτοί έστειλαν απόψε τα απαραίτητα έγγραφα.

Έτσι μένει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κεντζιόρα, ο οποίος έχει υπογράψει για 2+1 χρόνια κι άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Κεντζιόρα, μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον ουκρανικό σύλλογο.

Μία σημαντική υπόθεση, λοιπόν, έκλεισε θετικά για τον Δικέφαλο και ο Κεντζιόρα, ο οποίος έχει 57 αγώνες και 4 γκολ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα πάρει σύντομα προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς με την Μπάνια Λούκα ή την Εγνατία.

Στην Ντιναμό Κιέβου ο ίδιος έκανε σπουδαία καριέρα με 198 αγώνες, 7 γκολ και 20 συμμετοχές, Στην πατρίδα του έπαιξε με την Λεχ Πόνζαν και μέτρησε 158 παιχνίδια, 11 γκολ και 12 ασίστ. Την περασμένη σεζόν κάλυψε επάξια το κενό του Εκόνγκ και ήταν από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.