Η UEFA προειδοποίησε τον ΠΑΟΚ και η Τούμπα κινδυνεύει με «λουκέτο»

Τούμπα

i

© Intime

Η UEFA προειδοποίησε τον ΠΑΟΚ και η Τούμπα κινδυνεύει με «λουκέτο»

Μάνος Τσαλγατίδης 13:55 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.08.2024

Η προειδοποίηση της UEFA προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει και της ρεβάνς με τη Χάιντουκ, και ο κίνδυνος «λουκέτου» σε ολόκληρη την Τούμπα.

Μετά το 0-0 στην Κροατία στο πρώτο ματς της σειράς κόντρα στη Χάιντουκ, ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (17/8, 20:30). Με αφορμή την επερχόμενη ρεβάνς, άπαντες στον «Δικέφαλο» θέλουν να είναι προετοιμασμένοι σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό να μη συμβεί το παραμικρό απρόοπτο. Ένα από τα ζητήματα που έχουν προκαλέσει ανησυχία στους ιθύνοντες της ομάδας, είναι ο κίνδυνος «λουκέτου» σε ολόκληρη την Τούμπα!

Συγκεκριμένα, σε συνομιλία που είχε ο Μάκης Γκαγκάτσης με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA του επισημάνθηκε σε αυστηρό τόνο πως το γήπεδο της Τούμπας κινδυνεύει με τιμωρία κεκλεισμένων όλων των θυρών και όχι μόνο της Θύρας 4, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων τιμωριών για χρήση πυρσών, κροτίδων και συσκευών λέιζερ. 

Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με 60.000 πρόστιμο και κλείσιμο της Θύρας 4 (το τελευταίο με διετή αναστολή) και η UEFA προκρίνει αυστηρότερες ποινές σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις με τους επικεφαλής της ασφάλειας και επισημαίνεται ότι είναι αδιανόητο να στερηθεί ο ΠΑΟΚ την παρουσία του κόσμου του στα επόμενα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. 

Από την ΠΑΕ θα γίνει κάλεσμα στους φιλάθλους να σεβαστούν το δικαίωμα όλων να παρακολουθούν τους επόμενους αγώνες, αλλά και να μη στερήσουν από την ομάδα την υποστήριξη που χρειάζεται για ένα επιτυχημένο ευρωπαϊκό ταξίδι. Πλέον όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ένας πυρσός, μια κροτίδα, χρήση συσκευής λέιζερ θα επιφέρει άμεση τιμωρία έδρας.

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως την Τετάρτη (16/8) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Χάιντουκ Σπλιτ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.