Στην εθνική Κροατίας δίπλα στον Μόντριτς ο Κοτάρσκι

Στην εθνική Κροατίας δίπλα στον Μόντριτς ο Κοτάρσκι

Sportal newsroom 18:06 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 19.08.2024

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ κλήθηκε στην εθνική Ανδρών της Κροατίας για τα ματς του Nations League.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι επιβραβεύθηκε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου απουσίασε από τη διοργάνωση του Euro 2024, αλλά πάντα ήταν στο μυαλό των ανθρώπων της εθνικής Κροατίας και σήμερα έγινε γνωστή η κλήση του, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ζλάτκο Ντάλιτς για τα επερχόμενα παιχνίδια του Nations League.

Η Kροατία θα αντιμετωπίσει στις 5 Σεπτεμβρίου την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Λισαβόνα και θα υποδεχτεί την Πολωνία στις 8 Σεπτεμβρίου στο Όσιγεκ.

Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται στην στην τριάδα με Λιβάκοβιτς και Λάμπροβιτς και θα συνυπάρξει με τον ηγέτη της εθνικής Κροατίας Λούκας Μόντριτς κι άλλους σπουδαίους παίκτες, όπως οι Πέρισιτς, Γκβάρντιολ, Κόβατσιτς, Κράμαριτς.

Πρόβλημα με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς
EUROPA LEAGUE

16:44 - 19.08.2024

Πρόβλημα με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς

Απρόοπτο συνέβη με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League, με την ιρλανδική ομάδα να δίνει τα δικαιώματα σε της αναμέτρησης σε live streaming πλατφόρμα που δεν έχει εμβέλεια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να θυμίσουμε ότι με την πρώτη ομάδα έχει μία συμμετοχή σε ένα φιλικό με την Αίγυπτο, όπου έπαιξε για ένα ημίχρονο.

Οι κλήσεις της εθνικής Κροατίας με τον Κοτάρσκι

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!