«Χαμηλό μισθό δίνει ο ΠΑΟΚ στον Κουρφαλίδη, δεν προχωράει η μεταγραφή του από την Κάλιαρι»

«Χαμηλό μισθό δίνει ο ΠΑΟΚ στον Κουρφαλίδη, δεν προχωράει η μεταγραφή του από την Κάλιαρι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:59 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 22.07.2024

Στην Ιταλία δεν βλέπουν προς το παρόν να προχωράει η μεταγραφή του Χρήστου Κουρφαλίδη στον ΠΑΟΚ.

Στην Ιταλία ενέπλεξαν πριν από τον αρκετό καιρό τον ΠΑΟΚ με τον Χρήστο Κουρφαλίδη.

Ο «Δικέφαλος» δεν μένει αδιάφορος για κάθε νέο Έλληνα παίκτη, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει «φως» για τον 21χρονο (11/11/01) Θεσσαλονικιό μέσο, ο οποίος ανήκει στην Κάλιαρι κι έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το 2026.

Ο Κουρφαλίδης είναι δεξιοπόδαρος με ύψος 1,78 και μέλος της Εθνικής Ελπίδων. Στην Ανδρών κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Την σεζόν που πέρασε έπαιξε στην β’ κατηγορία της Ιταλίας με την Φεραλπισάλο και είχε 29 ματς, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή δεν προχωράει μέχρι στιγμής γιατί ο ΠΑΟΚ δίνει χαμηλό μισθό στον παίκτη. Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Κρυώνει το μονοπάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει τον Χρήστο Κουρφαλίδη στον ΠΑΟΚ; Τι εμποδίζει την διαπραγμάτευση.

Ο ελληνικός σύλλογος είχε δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον μέσο της Κάλιαρι τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, δεν προχωράει, κυρίως λόγω του πολύ χαμηλού μισθού που προσφέρεται στον παίκτη. Θα μπορούσε λοιπόν ο Κουρφαλίδης να παραμείνει στη Σαρδηνία;

Ο Νταβίντε Νίκολα (τεχνικός της Κάλιαρι) αξιολογεί τον παίκτη στο Crai Sport Center και θα συνεχίσει να το κάνει στη Valle d'Aosta. Το μέλλον του Κουρφαλίδη, λοιπόν, παραμένει ακόμα αβέβαιο. Η Κάλιαρι συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση, έτοιμη να αξιολογήσει τις όποιες εξελίξεις στην αγορά».

Ο Ιταλός ρεπόρτερ Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, πάντως, υποστηρίζει ότι η Κοζέντσα που παίζει στη Serie B, συνεχίζει να πιέζει τον Κουρφαλίδη για να τον αποκτήσει, προφανώς με την μορφή δανεισμού.