Κυριάκος για Λουτσέσκου: «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δεχτούμε προσφορές»
i

© Intime

Κυριάκος για Λουτσέσκου: «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δεχτούμε προσφορές»

Sportal newsroom 21:36 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 04.06.2024

Ο Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ ξεκαθάρισε πως στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να δεχτούν προσφορές για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Κάλιαρι με τους υποψήφιους διαδόχους του Κλαούντιο Ρανιέρι. Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον οι Ιταλοί, με τον ΠΑΟΚ να κάνει σαφές ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ρουμάνου προπονητή από τον ασπρόμαυρο πάγκο.

Το ίδιο ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα «centotrentuno.com» το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυρίακος, ο οποίος ρωτήθηκε για το εν λόγω θέμα και τόνισε ότι δεν εξετάζεται καν το ενδεχόμενο από τον Δικέφαλο του βορρά να δεχτεί προσφορές για τον Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν η Κάλιαρι προσέγγισε κάποιον από τους συνεργάτες του κ. Λουτσέσκου. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι θεωρούμε τον Λουτσέσκου έναν προπονητή από το πάνω ράφι και δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με τα επιτεύγματά του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της μεταγραφικής αγοράς.

Δυστυχώς για όποιον σύλλογο ενδιαφέρεται, ο κ. Λουτσέσκου επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογό μας για άλλα 3 χρόνια και αυτό συνέβη πριν ακόμη κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν η απόδειξη της δέσμευσής μας με εκείνον και εκείνου προς εμάς.

Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δεχτούμε προσφορές για τον Λουτσέσκου και εκείνος κινείται στο ίδιο μήκος».