Κυριάκος: «Goal Line Technology και ημιαυτόματο οφσάιντ αποτελούν προτεραιότητα»

Ο Κυριάκος Κυριάκος

i

© Intime

Κυριάκος: «Goal Line Technology και ημιαυτόματο οφσάιντ αποτελούν προτεραιότητα»

Μάνος Τσαλγατίδης 18:22 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 05.09.2024

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Goal Line Technology και το ημιαυτόματο οφσάιντ.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στη Λίγκα, Κυριάκος Κυριάκος, εξέφρασε τη θέση των ασπρόμαυρων στη συζήτηση που υπήρξε για την εφαρμογή του ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η εφαρμογή της νέας σύμβασης του VAR με την ενσωμάτωση των δύο εργαλείων, αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα με σκοπό να φύγουν και οι τελευταίες σκιές από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου:

«Με κόπο και έξοδα όλων έχουμε πια ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, μην θεωρήσετε απίθανο ένα πρωτάθλημα ή ένας υποβιβασμός να κριθεί σε…μισό πόδι οφσάιντ και τότε θα χτυπάμε το κεφάλι μας όλοι για πιθανή καθυστέρηση.

Προφανώς και η Πολιτεία που διαφημίζει την ενεργή της συμμετοχή κατά της Βίας και υπέρ της Ισονομίας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της και πληρώνοντας τη νέα σύμβαση του VAR με ενσωματωμένα τα εργαλεία του ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology.

Να διαπραγματευτεί η Λίγκα και η ΕΠΟ με την Κυβέρνηση, ωστόσο όσο σκληρά κι αν χρειαστεί να διαπραγματευτούμε, μην θεωρήσουμε πως μπορούμε να πορευθούμε πολύ χωρίς όλα τα τελευταία εργαλεία -και όσα τυχόν εμφανιστούν στην πορεία-. Για εμάς είναι η ύψιστη προτεραιότητα να γίνει το συντομότερο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!