Ο Λουτσέσκου ήδη υπολογίζει σε Τισουντάλι!

O Τισουντάλι

i

© Intime

Ο Λουτσέσκου ήδη υπολογίζει σε Τισουντάλι!

Μάνος Τσαλγατίδης 22:58 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 28.07.2024

Την πρώτη προπόνηση με τον ΠΑΟΚ ο Ταρίκ Τισουντάλι και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε να τον υπολογίζει ήδη.

O Ταρίκ Τισουντάλι προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον Δικέφαλο στο στήθος με τον Μαροκινό να κλέβει την παράσταση στην προπόνηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με νέο πρόσωπο τον Ταρίκ Τισουντάλι συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον κρίσιμο επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης, κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου περιελάμβανε δουλειά σε όλους του τομείς. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδι 7 vs 7 υψηλής έντασης το άλλο δούλευε με τον προπονητή, εστιάζοντας στην αμυντική τακτική.

Ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα (29.07) θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ταρίκ Τισουντάλι τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, έτσι ώστε να υπολογίζεται στα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου. Άλλωστε  έκανε την προετοιμασία της Γάνδης (το πρωτάθλημα Βελγίου άρχισε χθες), είναι υγιής και σε καλή κατάσταση και θα μπορεί να παίξει άμεσα.

Ο Λουτσέσκου ποντάρει στον Μαροκινό επιθετικό, για τον οποίο έδωσε αμέσως το ΟΚ, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει με μεγάλη αποτελεσματικότητα στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και ως αριστερός εξτρέμ, θέση στην οποία μέχρι σήμερα υπάρχει μόνο ο Τάισον.

Η υπόθεση του Τισουντάλι ήταν μια υπόθεση που κύλησε πολύ γρήγορα, αφού ο Μαροκινός από την πρώτη στιγμή συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και περίμενε και τη συμφωνία με τη Γάνδη. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η συνομιλία του με τον Ελ Καντουρί, από τον οποίο έμαθε όλα όσα ήθελε να ξέρει για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.