«Βόμβα» για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου θα απολυθεί, αναλαμβάνει ο Ίβιτς»!

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

©Intime

«Βόμβα» για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου θα απολυθεί, αναλαμβάνει ο Ίβιτς»!

Sportal newsroom 08:39 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 23.08.2024

Σύμφωνα με tweet Ρώσου δημοσιογράφου, ο ΠΑΟΚ θα απολύσει ως το τέλος του μήνα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τη θέση του θα αναλάβει ο Βλάνταν Ίβιτς!

Μια ανάσα από τους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα και θα πάει με ασφάλεια στον επαναληπτικό του Δουβλίνου. Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, έμειναν με δέκα οι Ιρλανδοί στο 52’, μπορούσε περισσότερα γκολ οι Πρωταθλητές Ελλάδας που έχασαν και πέναλτι.

Λίγες ώρες μόλις ουσιαστικά μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος έχει «πέσει μέσα» σε πολλές πληροφορίες που έχει δώσει για τον Δικέφαλο του Βορρά, έριξε… βόμβα αλλαγής στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά μέσω X και Telegram: «Ο Ίβιτς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου θα απολυθεί στο τέλος του μήνα»!

Κάτι τέτοιο βέβαια αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται, ενώ πέρα της αγωνιστικής πραγματικότητας, που εμφανίζει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδας και πλέον στο League Stage του Europa League, υπάρχει και η οικονομική και βάσει αυτής, αν ο Δικέφαλος πάρει μία τέτοια απόφαση θα πρέπει να δώσει μία πολύ μεγάλη αποζημίωση στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσον αφορά τη ρεβάνς με την Σάμροκ Ρόβερς, αυτή θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία την επόμενη Πέμπτη (29/8, 22:00).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!