Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Λύρατζη – Μετακομίζει στην Ολλανδία

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Λύρατζη – Μετακομίζει στην Ολλανδία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:42 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 02.09.2024

Ο Λευτέρης Λύρατζης, σύμφωνα και με τα ολλανδικά ΜΜΕ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ναϊμέγκεν με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί ν’ αποφορτίσει το ρόστερ του κι έτσι μετά τους Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, αποχωρεί και ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ δεν ήταν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου κι έκανε προπονήσεις με τη β’ ομάδα. Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, λοιπόν, ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ναϊμέγκεν με τη μορφή δανεισμού. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο είναι έως το 2026.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ των ολλανδικών ΜΜΕ: «Η Ναϊμέγκεν βρίσκει τον αντικαταστάτη του Φαν Ρόι στην Ελλάδα.

Η Ναϊμέγκεν βρήκε τον διάδοχο του Μπαρτ φαν Ρόι, ο οποίος έφυγε για την Τβέντε. Ο Λευτέρης Λύρατζης (24 ετών) έρχεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας δεξιός μπακ είχε έλλειψη προοπτικών στον σύλλογο κι έκανε προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Όταν ολοκληρώθηκε η πώληση του Φαν Ρόι στην Τβέντε πριν από δύο εβδομάδες, η Ναϊμέγκεν ανέλαβε δράση για να προσελκύσει αντικαταστάτη.

Ο σύλλογος ερεύνησε αρκετές περιπτώσεις και η Ελλάδα ήταν η νικήτρια. Ο Λύρατζης ήταν δεσμευμένος με τον ΠΑΟΚ για δύο ακόμα χρόνια, αλλά του επέτρεψαν να φύγει από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Λύρατζης ξεκίνησε στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε συνολικά 64 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα, μεταξύ των οποίων και στο Europa League κόντρα στην Αϊντχόφεν το 2020. Η εξέλιξή του χάρισε στον Λύρατζη ένα ντεμπούτο στην ελληνική ομάδα το 2022. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης δανεικός για έξι μήνες.

Παίκτη από τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, φέρνει για δεύτερη φορά φέτος η Ναϊμέγκεν, μετά τον Αργύρη Δαρέλα».

Νωρίτερα, ο Δικέφαλος αποχαιρέτησε τον Νάσμπεργκ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Ιβάν Νάσμπεργκ στη Βίμποργκ.

«Όχι» Σαββίδη σε τεράστια πρόταση της Μπενφίκα για Κωνσταντέλια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:37 - 02.09.2024

«Όχι» Σαββίδη σε τεράστια πρόταση της Μπενφίκα για Κωνσταντέλια

Ο Ιβάν Σαββίδης απέρριψε πρόταση της Μπενφίκα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η οποία έδινε 20 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Σε ενδεχόμενη συμφωνία ο Δικέφαλος θα διατηρούσε το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του «Ντέλια».

Ο Νάσμπεργκ ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2022, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, σκόραρε δύο γκολ και έγινε ένας από τους Incredibles, κατακτώντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!