Επιστροφή του Καμαρά στην εθνική Γουινέας έπειτα από τρία χρόνια!
i

©intime

Επιστροφή του Καμαρά στην εθνική Γουινέας έπειτα από τρία χρόνια!

Γιώργος Σακελλαρίου 23:22 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 26.08.2024

Ο άσος του ΠΑΟΚ Μαντί Καμαρά κλήθηκε στην εθνική Γουινέας για τα ματς με Κονγκό και Τανζανία.

Ο Μαντί Καμαρά με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ κέρδισε και την επιστροφή του στην εθνική Γουινέας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την αποστολή για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2025 και ο 27χρονος μέσος του Δικεφάλου επιστρέφει στην εθνική ομάδα της Γουινέας, έπειτα από απουσία τριών ετών. Ο Καμαρά να σημειώσουμε ότι έως τώρα έχει επτά συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε σε όλα τα ματς και μετράει 278 λεπτά σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

«Είναι επίσημο. Έπειτα από 3 χρόνια απουσίας ο Μαντί Καμαρά γυρίζει στην εθνική ομάδα. Ο ακούραστος μέσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε από τον τεχνικό Σαρλί Πακιγέ για τα δύο πρώτα ματς των προκριματικών CAN 2025«, αναφέρουν τα ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας.

Ο τελευταίος του αγώνας με την εθνική ήταν στις 12 Οκτωβρίου 2021 στην ήττα με 4-1 από το Μαρόκο.

Στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Γουινέας αναφέρεται: «Σε μια έκρηξη συλλογικότητας και καινοτομίας, ο Μισέλ Ντισιγέ, συντονιστής του εθνικού συμβουλίου και ο προπονητή Σαρλί Πακιγέ, επέλεξαν μια ομάδα 23 παικτών για τον επόμενο γύρο, συμπεριλαμβανομένων δύο τοπικών παικτών.

Οι προκριματικοί για το TotalEnergies Maroc 2025 Africa Cup of Nations ξεκινούν τις επόμενες ημέρες. Για τις δύο πρώτες αγωνιστικές αυτής της προκριματικής εκστρατείας, η Γουινέα αντιμετωπίζει το Κονγκό στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 στην Κινσάσα και την Τανζανία (σ.σ. του Αλί Σαμάτα) στις 10 Σεπτεμβρίου 2024 στο Γιαμουσούκρο. Για τις συναντήσεις αυτές κλήθηκαν 23 παίκτες. Στη λίστα υπάρχουν 3 τερματοφύλακες, 8 αμυντικοί, 6 χαφ και 6 επιθετικοί.

Στο πρόγραμμα προετοιμασίας, η εθνική ομάδα θα συγκεντρωθεί στο Αμπιτζάν από τις 31 Αυγούστου 2024 πριν πετάξει στις 4 Σεπτεμβρίου 2024 για τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Στη συνέχεια, η εθνική ομάδα θα επιστρέψει στο Αμπιτζάν στις 7 Σεπτεμβρίου πριν μεταβεί στο Yamoussoukro το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2024 για να φιλοξενήσει την Τανζανία την επόμενη μέρα».

Στην αποστολή είναι και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου και νυν της Λουντογκόρετς, ο Αγκιμπού Καμαρά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!