Επιμένουν οι Ιταλοί για Μανωλά - Η θέση του ΠΑΟΚ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Μανωλά - Η θέση του ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 21:31 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 04.09.2024

Στην Ιταλία συνεχίζουν να συνδέουν τον Κώστα Μανωλά με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν ασχολούνται με τον Έλληνα στόπερ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει κεντρικό αμυντικό, αλλά δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με κάποιον έως τώρα.

Έτσι, ο Δικέφαλος δεν θα προσθέσει στην ευρωπαϊκή του λίστα κάποιον παίκτη για το κέντρο της άμυνας και θα πορευθεί με τους Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Θυμιάνη και Μιχαηλίδη.

Στην Ιταλία, ωστόσο, επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις με τον Κώστα Μανωλά. Ο 33χρονος στόπερ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε στη Σαλερνιτάνα, είναι ελεύθερος και προπονείται με τον Πανναξιακό.

Ο Μανωλάς στην Ιταλία κατέγραψε μόλις οκτώ συμμετοχές και η Σαλερνιτάνα υποβιβάστηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να παραμένει σε αναζήτηση ομάδας.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Νίκολο Σίρα έγραψε το βράδυ της Τετάρτης ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον 33χρονο στόπερ, αλλά οι Θεσσαλονικείς ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Μανωλά.

Η ανάρτηση του Ιταλού ρεπόρτερ

Ο διεθνής (42 ματς κι ένα γκολ με την Εθνική) κεντρικός αμυντικός τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταθερή εικόνα. Η καριέρα του μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα τον Γενάρη του 2022 για τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε πτώση.

Ο Μανωλάς αγωνίστηκε σε 22 ματς με τους Πειραιώτες και κατόπιν μετακόμισε στην αραβική χερσόνησο για την Αλ Σαρτζάχ. Εκεί είχε 40 αγώνες και δύο ασίστ. Γύρισε στην Ευρώπη τον περασμένο Γενάρη για τη Σαλερνιτάνα, όμως, δεν κατάφερε να παίξει πολύ, αφού είχε κι ορισμένους τραυματισμούς. Έφυγε με τον υποβιβασμό του ιταλικού συλλόγου που έμοιαζε αναπόφευκτος ακόμα κι όταν επέλεξε να πάει εκεί ο Μανωλάς κι έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!