Στον ΠΑΟΚ και με τη... βούλα ο Μοχάμεντ Αλ Ρασντί

Μοχάμεντ Αλ Ρασντί

i

© PrtScr

Στον ΠΑΟΚ και με τη... βούλα ο Μοχάμεντ Αλ Ρασντί

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:11 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 14.08.2024

Ο Μοχάμεντ Αλ Ρασντί θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ Β΄, μέσα από ένα πρόγραμμα της Σαουδικής Αραβίας που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τη χώρα.

Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ Β΄.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου μέσου Μοχάμεντ Αλ Ρασντί, με τον νεαρό Σαουδάραβα να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και να ανήκει πλέον στο «ασπρόμαυρο» δυναμικό. 

Την περσινή σεζόν, ο Αλ Ρασντί κατέγραψε 16 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Σλάβιας Πράγας κι όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος αποτελεί μέρος του προγράμματος της Σαουδικής Αραβίας το οποίο στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τη χώρα.

Ατρόμητος: Ο «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ και το 2/6 της τελευταίας τριετίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 21.10.2023

Ατρόμητος: Ο «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ και το 2/6 της τελευταίας τριετίας

Ο Ατρόμητος αποτελεί παραδοσιακά ένα «σκληρό καρύδι» για τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2/6 στις τελευταίες τρεις σεζόν δείχνει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος κόντρα στους Περιστεριώτες.

«Δόξα τω Θεώ, υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο ΠΑΟΚ και ευχαριστώ πολύ την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας που μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε με τους πιο πιο γνωστούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, που μας οδήγησαν να γίνουμε επαγγελματίες στην Ευρώπη. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον ΠΑΟΚ, αν θέλει ο Θεός, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και να εκπροσωπήσω τη χώρα με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.