Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Μπίσεσβαρ – Έκπληξη ο νέος του ρόλος στο ποδόσφαιρο
i

©intime

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Μπίσεσβαρ – Έκπληξη ο νέος του ρόλος στο ποδόσφαιρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:05 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 19.09.2024

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να γίνει προπονητής!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση από την Τούμπα δεν βρήκε μία ομάδα για να παίει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Ο 36χρονος (8/3/88) Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός μετά τον ΠΑΟΚ πήγε στην ολλανδική SteDoCo. Έπαιξε λίγο στις μικρές κατηγορίες και αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει την ενασχόληση με την μπάλα. Αντίθετα, προχωράει στο επόμενο βήμα που φαίνεται πως είναι η προπονητική. Ο Μπίσεσβαρ, όπως έγινε γνωστό, από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Σουρινάμ, θα είναι πρώτος βοηθός του προπονητή Βέρνερ Μπλάκσον, στην Κ20 της Εθνικής Σουρινάμ! Συμμετέχει, μάλιστα, στην προετοιμασία που ξεκίνησε σήμερα 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε σπουδαία καριέρα στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε τις περισσότερες συμμετοχές, από κάθε άλλη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Με τον Δικέφαλο μέτρησε 251 παιχνίδια, 27 γκολ και 41 ασίστ.

Κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα.

Ο ΠΑΟΚ, να θυμίσουμε ότι συνεχίζει την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ: «Δύο μέρες πριν τη μάχη στο Πανθεσσαλικό κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος και η προετοιμασία του Δικεφάλου μπαίνει στην τελική της ευθεία. Μοναδικός στόχος: οι τρεις βαθμοί.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο διεθνής μπακ που αναμένεται να προκαλέσει ταραχή στο Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:39 - 19.09.2024

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο διεθνής μπακ που αναμένεται να προκαλέσει ταραχή στο Big 4

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα μείνει ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός ασφαλώς θα τον ήθελε στις τάξεις τους, αλλά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα κάνουν τη δική τους μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, πριν η ομάδα ασχοληθεί με το τακτικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα με την ανάπτυξη και την επιθετική λειτουργία, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια. Στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν ατομικά στο γυμναστήριο και την πισίνα. Την Παρασκευή (20.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 15:45 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο».