Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τα χαφ ο Μπόβε της Ρόμα και ο Ταχίροβιτς του Άγιαξ
i

©IMAGO

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τα χαφ ο Μπόβε της Ρόμα και ο Ταχίροβιτς του Άγιαξ

Μάνος Τσαλγατίδης 17:41 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 26.08.2024

Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για χαφ κι εξετάζει την δύσκολη περίπτωση του Μπόβε από τη Ρόμα και του Ταχίροβιτς, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ.

Ο ΠΑΟΚ καίγεται για την απόκτηση ενός χαφ και στη λίστα του εκτός από τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι και ο Εντοάρντο Μπόβε της Ρόμα και ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς του Άγιαξ.

Ο Δικέφαλος κινείται για να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή ενός μέσου, ώστε να δουλέψει στη διακοπή με τον Λουτσέσκου και ο Μπόβε είναι μία καλή, αλλά και δύσκολη περίπτωση.

Ο 22χρονος (16/5/2002) δεξιοπόδαρος χαφ της Ρόμα, με ύψος 1,81, είναι προϊόν της Ακαδημίας της Ρόμα κι έχει περάσει ολόκληρη τη μέχρι τώρα καριέρα του στην ομάδα της αιώνιας πόλης.

Ο Μπόβε μπορεί να παίξει κόφτης, αλλά κι εσωτερικός μέσος. Στην πρώτη ομάδα της Ρόμα ανέβηκε το 2021 κι έκτοτε μετράει 92 συμμετοχές με 4 γκολ και 2. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως το 2028 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 18 εκατ. ευρώ. Λογικά γίνονται σκέψεις για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς. Ο Μπόβε να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της εθνικής Ελπίδων της Ιταλίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «τελειώσει» άμεσα την απόκτηση του αμυντικού της Μπεσίκτας, Ομάρ Κόλεϊ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:50 - 26.08.2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «τελειώσει» άμεσα την απόκτηση του αμυντικού της Μπεσίκτας, Ομάρ Κόλεϊ

Ο ΠΑΟΚ μετά την πώληση των Κουλιεράκη και Εκόνγκ σε Βόλφσμπουργκ και Αλ Κχολούντ, αντίστοιχα, προσπαθεί να κλείσει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας του.

Σε ό,τι αφορά τον Ταχίροβιτς, ο Βόσνιος μέσος έχει συμβόλαιο με τον Άγιαξ επίσης έως το 2028. Είναι κι αυτός δεξιοπόδαρος με ύψος 1,83 και η αξία του κυμαίνεται στα 5 εκατ. ευρώ. Γεννήθηκε στις 3/5/03 και στον Άγιαξ πήγε το καλοκαίρι του 2023, όπου έκανε πέρσι 37 παιχνίδια με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Ο ίδιος ξεκίνησε από τη σουηδική Βάσαλουντ και μετακόμισε στην Ιταλία το 2020. Αγωνίστηκε στην Ακαδημία της Ρόμα κι έφτασε στην πρώτη ομάδα, με την οποία έπαιξε στη Serie A, σε 13 αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!