«Και οι τρεις ομάδες μπορούν να φέρουν βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο» (vid)
i

© Glomex

«Και οι τρεις ομάδες μπορούν να φέρουν βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:05 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 30.08.2024

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, μίλησε για την κλήρωση του League Stage του Europa League.

Την Πέμπτη (29/09) ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς επικρατώντας και στην Ιρλανδία με 2-0 κι έτσι έκλεισε τη θέση του στη League Phase του Europa League με κάθε επισημότητα.

Κάπως έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μαζί με τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα - που ψάχνει βαθμούς στο UEFA Ranking - στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αυτή έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, βέβαια, με τις ομάδες που την απαρτίζουν να είναι πλέον πολύ μεγαλύτερης δυναμικής. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως φέτος, το UEFA Europa League, απαρτίζεται από κλαμπ όπως η Ρόμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλες.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του Europa League.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τη Σλάβια Πράγας και θα αντιμετωπίσει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Επιπλέον, ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχθεί την Φερεντσβάρος, θα παίξει εκτός με Σοσιεδάδ, εντός με Βικτόρια Πλζεν, εκτός με Γαλατασαράϊ, εντός με Στεάουα και με Ρίγα μακριά από την Τούμπα. Να σημειωθεί ότι η σειρά των ομάδων είναι τυχαία, δεν είναι η σειρά των αγώνων. 

Μετά την κλήρωση, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης που εκπροσώπησε τους πρωταθλητές Ελλάδας, έκανε το δικό του σχόλιο και μεταξύ άλλων στάθηκε στο νέο format της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Μακάρι να ήταν 4 ελληνικές ομάδες στην κλήρωση. Η αλλαγή, θα το δουν όλοι σύντομα, θα ανοίξει μία νέα εποχή. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η κλήρωση με το νέο φορμάτ. Συμμετέχουν ομάδες υψηλού επιπέδου, ακόμη και οι θεωρητικά άγνωστοι, απέκλεισαν ομάδες για να είναι βρίσκονται σήμερα εδώ! Θα πρέπει να σεβαστούμε αντιπάλους και να δούμε τη συμμετοχή μας σαν χαρά. Ο στόχος μας είναι αυτό που λέει ο προπονητής μας, παιχνίδι με παιχνίδι.

Να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορείς να πεις που θα φτάσουμε, εύχομαι να πετύχουμε ο,τι καλύτερο και να συνεχίσουμε. Η απόκτηση εμπειριών είναι από μόνη της επιτυχία. Και οι τρεις ομάδες μπορούν να φέρουν βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε χώρες να βρίσκονται ψηλότερα από εμάς και να βγάζουν απευθείας ομάδες. Εκτός από τον Ολυμπιακό που μπήκε απευθείας λόγω της κατάκτησης του Conference, εμείς ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κάνουμε τρεις προκρίσεις».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!