Το 100% του Οζντόεφ και οι 11 σκόρερ του ΠΑΟΚ

Ο πανηγυρισμός του Οζντόεφ

i

© Intime

Το 100% του Οζντόεφ και οι 11 σκόρερ του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 17:40 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 14.08.2024

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πέτυχε κάτι σπάνιο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκει γκολ από παντού.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο με 2-0, με τον έμπειρο Ρώσο χαφ να έχει ευστοχία στο 100%.

Συγκεκριμένα, ο Μαγκομέντ Οζντόεφ είχε δύο τελικές απέναντι στους Περιστεριώτες πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ, έχοντας το απόλυτο στην ευστοχία.

Αυτή, μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ο Οζντόεφ σημειώνει δύο γκολ σε ένα ματς στην καριέρα του, με τον έμπειρο χαφ να ανεβάζει αισθητά την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Ρώσος μέσος έγινε ο ενδέκατος ποδοσφαιριστής που σκοράρει για τον Δικέφαλο την φετινή σεζόν.

Την κούρσα των σκόρερ του ΠΑΟΚ οδηγεί μέχρι τώρα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έχει πετύχει οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Μπράντον Τόμας και τον Γιάννη Κωνσταντέλια να ακολουθούν με τέσσερα.

Τρία γκολ έχει σημειώσει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ενώ από δύο μετρούν οι Σβαμπ, Μουργκ, Τάισον και πλέον ο Οζντόεφ, ενώ από ένα έχουν οι Σαμάτα, Τζίμας και Ντεσπόντοφ.

Ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν έχει πάρει γκολ από όλες τις γραμμές του, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το ματς με τον Ατρόμητο να σημειώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει ο σκόρερ αρκεί οι «ασπρόμαυροι» να βάζουν ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλό τους.