Παστορέλο: «Εγώ πρότεινα τον Κοτάρσκι στην Ιντερ, είναι εναλλακτική επιλογή»

Παστορέλο: «Εγώ πρότεινα τον Κοτάρσκι στην Ιντερ, είναι εναλλακτική επιλογή»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:04 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 13.06.2024

Ο Ιταλός ατζέντης Φεντερίκο Παστορέλο δήλωσε ότι πρότεινε στην Ιντερ τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Οι Ιταλοί έγραψαν πριν λίγες μέρες ότι η Ιντερ και η Πάρμα έχουν στη λίστα τους τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο 24χρονος Κροάτης γκολκίπερ είναι δεδομένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει αρκετά χρήματα, εφόσον προκύψει πρόταση.

Πως όμως, βγήκε το όνομα της Ιντερ στο προσκήνιο. Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης Φεντερίκο Παστορέλο με δηλώσεις του στο Sky Sports αποκάλυψε ότι ο ίδιος πρότεινε στην Ιντερ τον Κοτάρσκι κι ότι ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, ο οποίος σε δύο σεζόν στον ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 93 συμμετοχές, είναι εναλλακτική επιλογή για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Έκλεισε Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:25 - 13.06.2024

Έκλεισε Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά και ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Τούμπας. Για τις 19 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ας πούμε ότι ήμουν κι εγώ εδώ για τον Κοτάρσκι, ένας πολύ δυνατός νεαρός τερματοφύλακας. Με την Ιντερ μιλήσαμε και για τον Κοτάρσκι, έναν νεαρό τερματοφύλακα με μεγάλες προοπτικές, αλλά η ομάδα φαίνεται να έχει άλλον τερματοφύλακα στο μυαλό της.

Ο Κοτάρσκι μπορεί να είναι μια σημαντική ευκαιρία, οπότε ας ελπίσουμε ότι μπορεί να μην προχωρήσει η πρώτη επιλογή για να ανοίξουν τα μέτωπα για τις εναλλακτικές λύσεις».