Πρώην συνεργάτης του Λουτσέσκου ετοιμάζεται να γίνει πρώτος προπονητής στην Πορτογαλία

Κριστιάνο Μπάτσι

i

© Intime

Πρώην συνεργάτης του Λουτσέσκου ετοιμάζεται να γίνει πρώτος προπονητής στην Πορτογαλία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:27 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.06.2024

Ο πρώην βοηθός του Ράζβαν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι αναμένεται να γίνει κάτοικος Πορτογαλίας άμεσα!

Ο πρώην συνεργάτης του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μποαβίστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το record.pt.

«Η Μποαβίστα είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την αναζήτησή της για τον νέο της προπονητή. Η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 48χρονο Ιταλό προπονητή, Κριστιάνο Μπάτσι, ο οποίος ήταν βοηθός τα τελευταία επτά χρόνια σε ΠΑΟΚ, Αλ Χιλάλ και Ουντινέζε», αναφέρει το δημοσίευμα της «Record».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάτσι βρέθηκε στο πλευρό του Λουτσέσκου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο πρώτα από το 2017 μέχρι το 2019, μετρώντας δύο Κύπελλα Ελλάδας κι ένα πρωτάθλημα, ενώ έπειτα το 2021 επέστρεψε μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό στην Τούμπα για τη δεύτερη θητεία κι αποχώρησε από τον σύλλογο τον Ιούνιο του 2023.

Πριν προκύψει το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας, ο Μπάτσι δέχτηκε κρούση από τη Φενέρ με σκοπό να γίνει ο άμεσος συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Παστορέλο: «Εγώ πρότεινα τον Κοτάρσκι στην Ιντερ, είναι εναλλακτική επιλογή»

Οι Ιταλοί έγραψαν πριν λίγες μέρες ότι η Ιντερ και η Πάρμα έχουν στη λίστα τους τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο 24χρονος Κροάτης γκολκίπερ είναι δεδομένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει αρκετά χρήματα, εφόσον προκύψει πρόταση.

Πως όμως, βγήκε το όνομα της Ιντερ στο προσκήνιο. Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης Φεντερίκο Παστορέλο με δηλώσεις του στο Sky Sports αποκάλυψε ότι ο ίδιος πρότεινε στην Ιντερ τον Κοτάρσκι κι ότι ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, ο οποίος σε δύο σεζόν στον ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 93 συμμετοχές, είναι εναλλακτική επιλογή για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ας πούμε ότι ήμουν κι εγώ εδώ για τον Κοτάρσκι, ένας πολύ δυνατός νεαρός τερματοφύλακας. Με την Ιντερ μιλήσαμε και για τον Κοτάρσκι, έναν νεαρό τερματοφύλακα με μεγάλες προοπτικές, αλλά η ομάδα φαίνεται να έχει άλλον τερματοφύλακα στο μυαλό της.

Ο Κοτάρσκι μπορεί να είναι μια σημαντική ευκαιρία, οπότε ας ελπίσουμε ότι μπορεί να μην προχωρήσει η πρώτη επιλογή για να ανοίξουν τα μέτωπα για τις εναλλακτικές λύσεις».