Εκτός λόγω ίωσης ο Σάστρε - Θεραπεία για Τόμας ενόψει Παναθηναϊκού

Σάστρε

i

© Intime

Εκτός λόγω ίωσης ο Σάστρε - Θεραπεία για Τόμας ενόψει Παναθηναϊκού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:49 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 09.09.2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, με φόντο το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με φόντο την επιστροφή στη δράση και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη σημερινή (9/9) προπόνηση εστίασε στο τακτικό κομμάτι. Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός προγράμματος λόγω ίωσης, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο. Από την άλλη, ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα ξεκινάει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (09.09) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός προγράμματος λόγω ίωσης, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.Την Τρίτη (10.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».