Ο ΠΑΟΚ δάνεισε τον Ταλιχμανίδη στον Μακεδονικό
i

©intime

Ο ΠΑΟΚ δάνεισε τον Ταλιχμανίδη στον Μακεδονικό

Μάνος Τσαλγατίδης 18:52 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 26.08.2024

Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης θα παίξει στον Μακεδονικό για να πάρει ματς στα πόδια του.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει δανεικό τον Χρήστο Ταλιχμανίδη.

Έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος είναι 23 ετών κι επειδή με Κοτάρσκι, Τσιφτσή δεν θα είχε αγώνες, έπρεπε να πάει κάπου για να εξελιχθεί.

Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να μετακομίσει στον Μακεδονικό με τη μορφή δανεισμού. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Χρήστου Ταλιχμανίδη στον Μακεδονικό, μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2024-25», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Ταλιχμανίδη, ο οποίος έχει ένα ματς με την πρώτη ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Κόλεϊ γράφουν στην Τουρκία. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα έχει βρει σε όλα με τον 31χρονο κεντρικός αμυντικός από την Γκάμπια και το μόνο που μένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι λοιπόν αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος προσφέρει συμβόλαιο 1,2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στον Κόλεϊ, ενώ το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ενός χρόνου με επιλογή ανανέωσης για ακόμα έναν. Ωστόσο, επειδή στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ο ΠΑΟΚ ζητά από την Μπεσίκτας να του καταβάλλει τη διαφορά ως αποζημίωση.

Υπενθυμίζεται ότι η πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ και του Εκόνγκ στην Αλ Κολούντ ανάγκασε την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να βγει στην αγορά για την απόκτηση κεντρικών αμυντικών. Μάλιστα είχε τη δυνατότητα να βάλει το χέρι καλά στην τσέπη μιας και από τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στη γερμανική ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα προσθέσει στα ταμεία του δώδεκα εκατομμύρια ευρώ συν τρία χρόνια εκατομμύρια μπόνους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!