Εκτός με ΟΦΗ ο Τσάλοφ - Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου

Ο Τσάλοφ.

i

©intime

Εκτός με ΟΦΗ ο Τσάλοφ - Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 21:47 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 26.10.2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ τον Τσάλοφ και τον Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Ντέγιαν Λόβρεν, Μουργκ και Αντρέ Βιεϊρίνια επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ οι Σάστρε και Τσάλοφ βρίσκονται εκτός αυτής. Όσον αφορά τον Σόλα Σορετίρε προπονήθηκε κανονικά, αλλά δνε μπήκε αποστολή με το μοναδικό πρόβλημα να είναι ο Αντώνης Τσιφτσής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Συνεχίζεται το σερί αγώνων του Οκτωβρίου. Μετά από τη μάχη της Πέμπτης κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25 και έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η διήμερη προετοιμασία του Δικεφάλου έκλεισε με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και ήταν όπως συνηθίζεται αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής και στις στατικές φάσεις, με την ομάδα να δουλεύει και σε φάση άμυνας, αλλά και σε επίθεσης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντώνη Τσιφτσή ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ από... ατσάλι «λύγισε» την ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:59 - 26.10.2024

ΠΑΟΚ από... ατσάλι «λύγισε» την ΑΕΚ Betsson

Σε ένα εξαιρετικό ποιοτικά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε σημείο αναφοράς τον Ρόκι Κρούζερ και συμπαραστάτες τους Φόρεστερ και Ρέινολντς και πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ Betsson με 87-82 στο PAOK Sports Arena που ήταν καμίνι.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Παβλένκα, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον.