«Κάλιαρι και ΠΑΟΚ δεν τα βρήκαν και ο Βιετέσκα μένει στη Σαρδηνία»
i

©IMAGO

«Κάλιαρι και ΠΑΟΚ δεν τα βρήκαν και ο Βιετέσκα μένει στη Σαρδηνία»

Γιώργος Σακελλαρίου 00:07 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 05.09.2024

Στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι ο Ματέους Βιετέσκα θα μείνεις στην Κάλιαρι, αφού δεν υπήρξε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει δικό του τον Ματέους Βιετέσκα.

Αυτό αναφέρουν οι Πολωνοί και δεν αναφέρονται προφανώς μόνο σε προσωρινή εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ ήθελε στόπερ για να τον δηλώσει μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα στη λίστα για το Europa League, αλλά δεν τα κατάφερε.

Έχει, ωστόσο, μία ακόμα εβδομάδα να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας για το πρωτάθλημα. Στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι ο Δικέφαλος είχε συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον 27χρονο διεθνή Πολωνό κεντρικό αμυντικό, αλλά δεν υπήρχε συμφωνία κι εξαιτίας και της αποχώρησης του Χατζηδιάκου για την Κοπεγχάγη, τελικά ο παίκτης θα μείνει στη Σαρδηνία.

Αναλυτικά στο ρεπορτάζ των Πολωνών αναφέρεται: «Τις τελευταίες ημέρες η Κάλιαρι διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Ματέους Βιετέσκα. Ο Πολωνός διεθνής θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, το Meczyki.pl έμαθε ότι η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ματέους Βιετέσκα πήγε στην Κάλιαρι το 2023. Ο κεντρικός αμυντικός έγινε σημαντικός παίκτης στην ομάδα. Συνολικά έπαιξε σε 23 ματς, σημείωσε ένα γκολ και πρόσθεσε δύο ασίστ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έγινε λόγος για πιθανή μεταγραφή του τέσσερις φορές διεθνούς Πολωνού εκπροσώπου. Ο 27χρονος συνδέθηκε με την Ουντινέζε και την Παλέρμο, αλλά, για διάφορους λόγους, τέτοιες συμφωνίες δεν ευοδώθηκαν.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες μπήκε ο ΠΑΟΚ. Οι Έλληνες σκόπευαν να δανειστούν τον Βιετέσκα με οψιόν αγοράς. Το πρόβλημα είναι ότι το θέμα της μετακόμισης εγκαταλείφθηκε ξανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μέλος του προσωπικού διαμένει στη Σαρδηνία. Κάλιαρι και ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία και οι συνομιλίες έληξαν. Μεγάλη σημασία είχε ο δανεισμός του Παντελή Χατζηδιάκου από τον ιταλικό σύλλογο στην Κοπεγχάγη.

Το συμβόλαιο του απόφοιτου της Λέγκια στην Κάλιαρι ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα είναι 16η στον πίνακα της Serie A και θα παίξει με τη Νάπολι στην επόμενη αγωνιστική».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!