ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» και του Θυμιάνη - Τα δεδομένα για Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Μπρέιθγουεϊτ και Ετζούκε

Ο Θυμιάνης

i

© Intime

ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» και του Θυμιάνη - Τα δεδομένα για Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Μπρέιθγουεϊτ και Ετζούκε

Μάνος Τσαλγατίδης 14:57 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 13.06.2024

Τα μεταγραφικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, μετά την απόκτηση του Μαντί Καμαρά.

Στο φουλ είναι οι μεταγραφικές μηχανές του ΠΑΟΚ, που κατάφερε να κλείσει τον Μαντί Καμαρά για τρία χρόνια.

Ο Δικέφαλος που ταυτόχρονα δουλεύει και τη περίπτωση της παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα, δείχνει πως... στερεύει υπομονής με τον Γάλλο μέσο.

Έκλεισε Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:25 - 13.06.2024

Έκλεισε Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά και ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Τούμπας. Για τις 19 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα τον υψηλόσωμο μέσο, ο οποίος δεν βιάζεται να απαντήσει μιας και η πλευρά του φαίνεται να περιμένει κάτι από ομάδα της Αραβίας.

Έτσι, στον Δικέφαλο του έχουν δώσει χρόνο να απαντήσει έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε περίπτωση, που ο Μεϊτέ δεν απαντήσει θετικά ή ζητήσει κι άλλο χρόνο, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα πάνε σε άλλη λύση για τα χαφ που είναι ήδη δουλεμένη και μάλιστα ο ΠΑΟΚ την έχει φτάσει σε καλό σημείο.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει με ταχύτητα τα ανοιχτά του θέματα και ένα από αυτά είναι κι αυτό του Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Πολωνός αμυντικός που φέτος έκανε μια τρομερή σεζόν με τη φανέλα του Δικεφάλου, ανήκει στο ρόστερ της Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν μαζί του για συμβόλαιο με ορίζοντα τριετίας.

Ωστόσο, ξαφνικά η ουκρανική ομάδα εμφανίστηκε να έχει χρηματικές απαιτήσεις. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να καλύψει ένα μέρος του χρέους που υπάρχει από τον σύλλογο του Κιεβου προς τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» προτίθενται να καλύψουν ένα ποσό 200.000 ευρώ, τονίζοντας στη Ντιναμό πως δεν έχουν σκοπό να δώσουν κάτι παραπάνω.

Πλέον, είναι θέμα του Κεντζιόρα να λύσει το συγκεκριμένο ζήτημα με την ομάδα που ανήκει. Αν αυτό δεν συμβεί έως την επόμενη εβδομάδα, τότε ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλη δουλεμένη λύση για το κέντρο της άμυνας του.

Τέλος, Μπρέιθγουέιτ και Ετζούκε θα δώσουν την απάντησή τους την επόμενη εβδομάδα.

«Κλείδωσε» και του Θυμιάνη!

Εκτός από την υπόθεση του Μαντί Καμαρά, ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» και την υπόθεση του Κωνσταντίνου Θυμιάνη.

Ο 23χρονος μάλιστα έχει ήδη περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία για να αποτελέσει κι αυτός ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Και ο πρώην αρχηγός του Πανσερραϊκού αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.