Η αντίδραση του Σαμάτα στο χαμένο πέναλτι και το παρθενικό γκολ του Μάρκος Αντόνιο: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (vid)

Σαμάτα - Μάρκος Αντόνιο

i

© PrtScr

Η αντίδραση του Σαμάτα στο χαμένο πέναλτι και το παρθενικό γκολ του Μάρκος Αντόνιο: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:15 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 14.08.2024

Δείτε τα όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός κόντρα στον ΟΦΗ και πήρε τη νίκη εύκολα με 4-0. Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έστησε «πάρτι» κόντρα στους Κρητικούς και συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Με το... καλημέρα, οι Θεσσαλονικείς έδειξαν πως είναι το αφεντικό του αγώνα. Στο 23ο λεπτό ο Στέφαν Σβαμπ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά (39΄-41΄) οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που έψαχναν, με τους Ντεσπόντοφ και Μπάμπα να βρίσκουν δίχτυα.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο. ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι χωρίς να δημιουργήσει αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στα τελευταία λεπτά και με τους Μάρκος Αντόνιο και Ντεσπόντοφ να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα, ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 4-0.

Πριν από λίγα λεπτά, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την παρακάμερα της συγκεκριμένης αναμέτρησης στα social media, από την οποία ξεχωρίζει η αντίδραση του Σαμάτα στο χαμένο του πέναλτι, αλλά και οι πανηγυρισμοί στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Δείτε την παρακάμερα εδώ: