Oι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης στα playoffs του Champions League
i

© Imago

Oι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης στα playoffs του Champions League

Sportal newsroom 00:23 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:43 - 01.08.2024

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τις μάχες με τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και γνωρίζει ήδη τους υποψηφίους αντιπάλους του στην κλήρωση των playoffs, σε περίπτωση πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Βοσνία (0-1) και διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στην Μπάνια Λούκα, σε αυτές τις μάχες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ακούει στο όνομα Μάλμε, για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί, στις 13 Αυγούστου στην Τούμπα, με την ώρα της σέντρας να μην έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, με τη σημερινή πρόκριση ο Δικέφαλος εξασφάλισε ομίλους, καθώς στο χειρότερο σενάριο θα βρίσκεται σε αυτούς του Conference League.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα δώσει το «παρών» και στην κλήρωση των playoffs για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η οποία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (5/8, 13:00) στην Νιόν, με τον Δικέφαλο να είναι στους ισχυρούς, ως ζευγάρι με την Μάλμε και να γνωρίζει ήδη τους πέντε υποψηφίους αντιπάλους του.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs:

Γαλατασαράι (Τουρκία)

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) - Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) – Γιαγκελόνια (Πολωνία)

Στεάουα (Ρουμανία) - Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!