Οι αναποδιές ανάγκασαν τον Λουτσέσκου να βγάλει... ατάκες για τη ζωή και το ποδόσφαιρο

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Οι αναποδιές ανάγκασαν τον Λουτσέσκου να βγάλει... ατάκες για τη ζωή και το ποδόσφαιρο

Μάνος Τσαλγατίδης 08:30 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 14.08.2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου πλέον έχει ένα νέο ρητό αναφορικά με τις αναποδιές και τους τραυματισμούς.

Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα έχει αντιμετωπίσει αρκετές αναποδιές με τραυματισμούς και όχι, αφού ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τους Κεντζιόρα (επέστρεψε), Σάστρε (επέστρεψε), Ελ Καντουρί (επέστρεψε), Τάισον (επέστρεψε), Αουγκούστο (όχι ακόμα) και Νάρεϊ να μένουν εκτός σε ένα χρονικό διάστημα που θα ιδανικά θα ήθελε όλο το έμψυχο δυναμικό διαθέσιμο, αφού ουσιαστικά το πρωτάθλημα έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου σαφώς και δεν πανικοβάλλεται όταν κάτι πάει στραβά και μάλιστα πλέον λέει μια νέα ατάκα αναφορικά με τις αναποδιές και τους τραυματισμούς που συμβαίνουν στην ομάδα.

«Όταν κάτι πάει στραβά, δεν κλαίμε, δεν παραπονιόμαστε, αλλά προσαρμοζόμαστε. Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή πάντα πρέπει να προχωράμε προς τα μπροστά».

Βέβαια, αυτή η ατάκα παύει να ισχύει για τις συνεχόμενες ήττες του ΠΑΟΚ στα Play Off, καθώς αυτό το γεγονός έχει κάνει τον προπονητή του Δικεφάλου να ζητά αντίδραση από όλους αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Άρη.

Όσον αφορά την υγεία του Νάρεϊ, καθώς το όνομα του αναφέρθηκε πιο πάνω, συνεχώς καλυτερεύει με τον Γερμανό εξτρέμ να ακολουθεί ειδική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στους πνεύμονες του.