Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας

Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:30 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (5/11, 19:30), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Opap Arena, ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (5/11, 19:30), στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ταξίδεψε στην Αθήνα με σκοπό να κάνει τη... ζημιά στους Πειραιώτες, όπως και την περσινή σεζόν στο ίδιο γήπεδο στο ματς της κανονικής διάρκειας.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Μουργκ και Ζίβκοβιτς.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τόμας, με τον Σαμάτα να μένει εκτός αποστολής διότι ταλαιπωρείται από ωτίτιδα με πυρετό.

Οι αναμνήσεις του Μαρτίνεθ απ' τον ΠΑΟΚ και η πρώτη νίκη που ψάχνει σε ντέρμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:04 - 05.11.2023

Οι αναμνήσεις του Μαρτίνεθ απ' τον ΠΑΟΚ και η πρώτη νίκη που ψάχνει σε ντέρμπι

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προετοιμάζει τους «ερυθρόλευκους» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει ξανά τους Θεσσαλονικείς, ως προπονητής της Γρανάδα με απολογισμό δύο λευκές ισοπαλίες και ψάχνει την παρθενική του νίκη απέναντι στον Δικέφαλο αλλά και σε οποιοδήποτε ντέρμπι ως προπονητής του Ολυμπιακού, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τόμας.