Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:32 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό (28/1, 20:30).

Ώρα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ!

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό (28/1, 20:30), σε ένα ματς με φόντο τη διατήρηση στην κορυφή του βαθμολογικού πρωτάθλημα.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Τόμας: «Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:01 - 28.01.2024

Τόμας: «Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Μπραντον Τόμας μίλησε στα κανάλια της Nova για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει με την ίδια νοοτροπία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τόμας.