Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:36 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (24/9, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη (0-0), ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα (24/9, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μετράει δύο σερί εγχώριες απώλειες, ωστόσο την περασμένη Πέμπτη (21/9) «απέδρασε» με σπουδαία ανατροπή από την έδρα της Ελσίνκι, για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σοάρες

Οζντόεφ και Μεϊτέ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια και Τάισον.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τόμας, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Σαμάτα.

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 23.09.2023

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...

Περίπου 12 χρόνια πριν, το Bleacher Report είχε δημοσιεύσει τη λίστα με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σε αυτά βρισκόταν η Super League, η οποία καταλάμβανε θέση στην πρώτη δεκάδα, έχοντας για wonderkid τον Σωτήρη Νίνη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.