Με Τζίμα βασικό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Με Τζίμα βασικό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:02 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στη Κηφισιά.

Μετά το σπουδαίο διπλό στην Σκωτία κόντρα στη Χαρτς (1-2), ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κηφισιάς με σκοπό να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του σε όλες τις διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» θα υποδεχτεί στην Τούμπα τη νεοφώτιστη ομάδα (27/8, 21:00) για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (3-0), με τον... ανεβασμένο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να βρίσκει δύο τέρματα.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα.

Τσιγγάρας και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμή, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ και Τάισον.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Στέφανος Τζίμας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τζίμας.