Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:29 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (1/10, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά τις νίκες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (1/10, 19:30), στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ταξίδεψε στην Αθήνα με όλα της τα όπλα και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει χτίσει σε Ελλάδα κι Ευρώπη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τόμας, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Σαμάτα.

Στα 15 εκατομμύρια ευρώ η αξία του Κωνσταντέλια σύμφωνα με το CIES Football Observatory
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:42 - 01.10.2023

Στα 15 εκατομμύρια ευρώ η αξία του Κωνσταντέλια σύμφωνα με το CIES Football Observatory

Ο νεαρός αστέρας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, βρίσκεται στη λίστα των πιο ακριβών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την αξία του να κοστολογείται περίπου στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τόμας.